Aantrekkelijke korting zomersportaanbod (50+) voor AlkmaarPas houders

Aantrekkelijke korting zomersportaanbod (50+) voor AlkmaarPas houders

Alkmaar Sport organiseert in de zomervakantie een uitgebreid sport- en beweegprogramma voor 50+’ers in en om sportcomplex De Meent. Voor maar 10 euro kunnen deelnemers gedurende drie weken een sport beoefenen. Door een mooie samenwerking met Alkmaar Marketing krijgen AlkmaarPas houders, op vertoon van hun pas bij betaling, € 2,50 korting. Voor maar € 7,50 sporten zij, waarbij zij een keuze hebben uit wandelen, fithockey, yoga, schermen, qigong, fietsen, zomerzumba, wandelvoetbal, Fit & Veilig en bodyfit.

 

Dit jaar organiseert Alkmaar Sport voor het eerst ook in de zomervakantie een sport- en beweegaanbod voor de doelgroep 50+. “Voor ons is het ook nieuw, dus we zijn benieuwd hoeveel interesse er is. Inschrijvingen voor sporten als yoga, bodyfit en qigong lopen erg goed. Dat vinden we niet erg, als het nodig is starten we gewoon extra groepen op. Dat AlkmaarPas houders nu een mooie korting krijgen is natuurlijk een mooie stimulans om zo’n nieuw sportprogramma tot een succes te maken. Ook word ik enthousiast van nieuwe samenwerkingen die we opstarten, voor de fietstochten werken we bijvoorbeeld samen met de vrijwilligers van Gilde Alkmaar,” aldus Mirjam van der Welle, sportcoördinator bij Alkmaar Sport.

 

Zowel de al sportende Alkmaarders die in de zomer door willen sporten, als degene die kennis willen maken met het aanbod van Alkmaar Sport, worden uitgenodigd om zich in te schrijven. De variatie in het aanbod is groot, er kan gekozen worden uit wandelen, fithockey, yoga, schermen, qigong (maandag 25 juli, 1 en 8 augustus), fietsen, zomerzumba, wandelvoetbal, Fit & Veilig en bodyfit (woensdag 27 juli, 3 en 10 augustus). Natuurlijk praten we na afloop van de les gezellig na onder het genot van een kopje koffie.

 

Aanmelden

Aanmelden is al mogelijk, dit kan per mail via ouderensport@alkmaarsport.nl of telefonisch (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur) via 072-5489297. U schrijft zich in voor 3 lessen, de kosten bedragen € 10,-, dit is inclusief een kopje koffie na afloop. U betaalt voor aanvang van de eerste les contant of per pin. AlkmaarPas houders die bij betaling hun pas laten zien ontvangen € 2,50 korting. De sporten vinden allemaal plaats bij sportcomplex De Meent, van 9.30-10.30 uur. Voor het fietsen gelden afwijkende tijden en tarieven. Weet u nog niet goed welke sport bij u past? Laat uw wensen weten en de medewerkers van Alkmaar Sport helpen u graag aan een passend advies. Kijk voor meer informatie op www.alkmaarsport.nl/ouderensport.