Alkmaars sporttalent ondersteund door Victorie Plaza

Alkmaars sporttalent ondersteund door Victorie Plaza

Het zijn er inmiddels zo’n 55: de talentvolle sporters uit Alkmaar die kosteloos kunnen trainen bij Victorie Plaza Sport & Wellness centrum. Kracht – en conditietraining zijn voor deze talenten erg belangrijk in hun sportcarrière en dankzij de ondersteuning van Victorie Plaza aan de Terborchlaan hebben ze hiervoor alle middelen tot hun beschikking.

Van dansen tot rugby , er is eigenlijk geen sport waarbij het werken aan spierkracht en conditie in de sportschool niet waardevol is. De dansers Michelle Veenstra en Ramon Slot  en de rugby academy trainen inmiddels zo’n 2 jaar regelmatig in de sportschool en dat heeft effect hebben op hun prestaties.

Michelle en Ramon behaalden dit jaar de Nederlandse titel bij de junioren onder 21 jaar in de ballroom en latin. “Het trainen bij Victorie Plaza Bevalt erg goed!! We zijn er erg blij mee.”  Tijmen Vader van de rugby academy werkt met de specialisten van Victorie Plaza aan de ontwikkeling van de sporters. Daarnaast krijgen de talenten de mogelijkheid om hun aanvullende krachtprogramma te volgen. “Dit is een ideale combinatie voor talenten omdat er altijd goede begeleiding is.”

Victorie Plaza geeft talenten graag de kans om verder te ontwikkelen. Zij sponsort zeer vaak sporters om het uiterste uit zichzelf te kunnen halen. Niet alleen in de fitness of de tennishal maar ook in de hoogtekamers. De sportschool is één van de weinigen in Nederland die de laatstgenoemde faciliteit aan kan bieden.