Alkmaarse jeugd start de zomervakantie sportief

Alkmaarse jeugd start de zomervakantie sportief

Alkmaar Sport start de zomervakantie sportief met een sportkamp en diverse sportdagen voor kinderen van 4 tot 14 jaar. De jeugd van 8 tot 14 jaar kan maandag 18 juli of dinsdag 19 juli van 10.00-16.30 uur komen sporten bij sportcomplex De Meent. Zij beoefenen dan vier verschillende sporten waaronder trampolinespringen en schermen. De echte doorzetters blijven ’s avonds kamperen op het middenterrein van de 400-meterbaan in het sportcomplex en beleven samen met de begeleiders een waar sportkamp. Op dinsdagmiddag 19 juli van 15.30-17.00 uur zijn de kleuters van 4-6 jaar aan de beurt, zij worden vermaakt tijdens een fanatiek middagje sporten met heel veel leuke kleuteractiviteiten. Deelnemers kunnen zich online registreren voor het zomerse sportprogramma.

 

De kinderen van 6-8 en 8-14 jaar kunnen maandag 18 juli OF dinsdag 19 juli va 10.00-16.30 uur meedoen aan het zomersport programma bij sportcomplex De Meent. Op de sportdag maken de kinderen kennis met vier verschillende sporten. Zij zullen trampolinespringen, schermen, balsporten en de uitdaging van de WipeOut baan aan gaan. Deelnamekosten bedragen € 12,50 per kind.

 

Sportkamp

De kinderen die na een dag sporten op maandag 18 juli nog niet genoeg avontuur hebben beleefd blijven gewoon nog even en doen mee aan het sportkamp van Alkmaar Sport: Een dag lang sporten én een spannende nacht vol activiteiten. Op maandag 18 juli om 10 uur starten de kinderen met het reguliere sportprogramma bij sportcomplex De Meent. Vervolgens gaan ze de nacht in met leuke activiteiten en een kampeernacht op het middenterrein van de 400-meterbaan. Dinsdag om 10 uur, na het ontbijt, eindigt het kamp. Deelnamekosten bedragen € 37,50. Dit is inclusief avondeten op maandag 18 juli en ontbijt op dinsdag 19 juli (exclusief lunch maandag 18 juli).

 

Kleutersportdag

Ook aan de jongste kids is gedacht. Dinsdag 19 juli van 15.30-17.00 uur kunnen de kleuters van 4-6 jaar meedoen aan een sportieve middag bij sportcomplex De Meent. Met z’n allen worden speciale kleuter sporten en spelletjes gespeeld. Deelnamekosten bedragen € 5,-.

 

Aanmelden

Aanmelden is al mogelijk, dit kan online via www.alkmaarsport.nl/vakantiesportactiviteiten. Optioneel kunt u voor € 5,- een lunch bijbestellen. Nieuw: direct betalen per iDEAL, u weet dus meteen of er een plekje is gereserveerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maik Boontjes, via m.boontjes@alkmaarsport.nl of 072-5489318.