JumpSkillz opent vestiging in Alkmaar

JumpSkillz opent vestiging in Alkmaar

Op vrijdag 10 juni opent het indoor trampolinepark van JumpSkillz haar deuren in Alkmaar. De voormalige hal van trampolinevereniging Triffis, gelegen naast Sportcomplex Hoornse Vaart, is opnieuw ingericht met onder andere grote trampolines, een big airbag en foam pits. Een gezellig zitgedeelte met uitzicht op het trampolinepark maakt het geheel compleet.

 

JumpSkillz biedt een grote variatie aan ervaringen gericht op trampolingespringers van alle leeftijden. Zo zijn er speciale puppyuurtjes voor de kleine springertjes, is er family jump voor gezinnen, en zijn er speciale arrangementen voor kinderpartijtjes voor de jeugd. Jongeren van 12 jaar en ouder kunnen niet alleen ‘s middags jumpen, chillen en hun skillz vertonen maar ook in de avond tijdens coole party’s en avondopenstellingen. Daarnaast kan de gehele hal worden afgehuurd door bijvoorbeeld scholen of bedrijven bij sportdagen, teambuilding of feesten. 

 

Met de komst van JumpSkillz naar Sportcomplex Hoornse Vaart komt er opnieuw een trampolinepark in de ‘oude Triffishal’. “Wij zijn heel blij met de komst van JumpSkillz,” aldus Eddy Bakker, manager Exploitaties van Alkmaar Sport. “Bezoekers uit de wijde regio kunnen op deze toegankelijke manier kennismaken met de energie en het plezier van trampoline springen. En mocht iemand talent hebben en hier zijn sport van willen maken, is er een gemakkelijke doorstroom te realiseren naar trampolinevereniging Triffis die tegenwoordig huist in De Meent.”

 

Meer informatie of reserveren

Jump sessies gaan altijd per heel uur en starten elk uur. Om teleurstellingen te voorkomen is het advies vooraf te reserveren. Dit kan via 072-5822984 of info@jumpskillz.nl. JumpSkillz is gevestigd op Hertog Aalbrechtweg 4, gelegen naast Sportcomplex Hoornse Vaart. Meer informatie is te vinden op de website van JumpSkillz, www.jumpskillz.nl