Nationale Sportweek ook in Alkmaa

Nationale Sportweek ook in Alkmaa

De Nationale Sportweek vindt plaats van 17 t/m 25 september en is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’ campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te  beleven. Alkmaar Sport verzamelt de activiteiten die deze week in Alkmaar plaatsvinden op haar website, www.alkmaarsport.nl/nationalesportweek.

De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Ook bij Alkmaar Sport kunt u deze week gratis proeflessen volgen. Onder andere bij het sport- en beweegaanbod 50+ én bij de Aquafitness lessen in zwembad Hoornse Vaart en De Hout.

Alkmaar Sport verzamelt de activiteiten die in Alkmaar plaatsvinden in de Nationale Sportweek, de week van 17 t/m 25 september, op haar website www.alkmaarsport.nl/nationalesportweek. Hier vindt u ook een overzicht van de activiteiten waarbij u een gratis proefles kunt volgen.